Rodina Varieté Kaiser

Jsme Varieté Kaiser s bohatými a mnohaletými zkušenostmi z uměleckého prostředí, jsme tým co miluje svět zábavy. Nabité zkušenosti, nám umožnily procestovat mnoho zemí světa a představit naše umění mezinárodnímu publiku. Během let jsme navštívili země jako Itálie, Švýcarsko, Spojené státy americké, Čína, Monte Carlo, Francie, Švédsko, a dokonce Japonsko. V těchto destinacích jsme nejen vystupovali jako akrobaté, ale také jsme se aktivně podíleli na produkci, propagaci, managementu a organizaci významných mezinárodních festivalů.

Díky těmto jedinečným zkušenostem a zážitkům z různých kultur nyní čerpáme inspiraci a dovednosti, které chceme přenést do našeho Varieté Kaiser v České republice. Naším cílem je nabídnout něco opravdu jedinečného, co bude místním publikem vyhledávané a oceňované.

Jádrem našich programů je humor, zábava a smích. Věříme, že pozitivní emoce jsou klíčem k nezapomenutelnému zážitku. Proto považujeme za zcela zásadní, aby divák odcházel z našich vystoupení plný radosti a dobré nálady. Naše vystoupení jsou navržena tak, aby se diváci cítili pohodlně a zapomněli na každodenní starosti a stres. Naším cílem je poskytnout jim možnost na chvíli se odprostit od reality a plně se ponořit do světa zábavy.

Divákům chceme nabídnout pocit jedinečnosti, a to prostřednictvím osobní péče během představení. Dbáme na to, aby se každý cítil vítán a užil si maximální pohodlí. Příjemné prostředí a pohodová atmosféra jsou pro nás samozřejmostí. Naši umělci jsou skuteční profesionálové, kteří svým talentem dokážou divákům přinést nejen zábavu, ale i emocionální zážitek. Jejich vystoupení jsou plná energie, která dokáže divákům „vlít do žil“ pozitivní emoce. Během našich show se lidé smějí, tají dech, a někdy jsou i dojati. Naše vystoupení působí na všechny smysly a zaručují, že si každý odnáší nezapomenutelné vzpomínky.

Co nabízíme

Pestré programy
pro veřejnost

Firemní akce
se zajištěním cateringu

Kapacitu
70 až 120 lidí

Projektor
s plátnem

Vytápěné/klimatizované prostředí

Pohodlné zázemí

Světelné efekty, lasery

Střípky z našich představení